De Alphense Bergen is een groot bosgebied tussen Alphen en Chaam. In de voorbije eeuwen lagen hier heidevelden en stuifzanden en het is nu een afwisselend bosgebied. Het parcours slingert door het gebied en zal je regelmatig verrassen. Het is een gemiddeld zwaar trailparcours waar je regelmatig venijnige korte klimmetjes tegenkomt. Je kunt kiezen uit een 12,5 km of een 25,5 km

 

 

 

 

 

 

 

 

WAT

Het bosgebied rondom Alphen en Chaam is een geliefd vakantiegebied. Het heeft een uitgebreid netwerk van paden waar je uren over kunt dwalen. Het gebied wordt al sinds de prehistorie bewoond en de Romeinen hadden door Alphen hun ‘ heerbaan’ van Antwerpen naar Nijmegen en Dordrecht en Maastricht aangelegd. Nu is het een rustig Brabants dorp met kleine dorpskern vanwaar de start van de Alphens Bergen Trail zal plaats vinden. Alphen ligt in de driehoek Breda, Tilburg en Baarle Nassau. 

 

 

 

 

 

 

 

 

WAAR

Alphense Bergen Trail

Een mooie pittige, uitdagende trailrun over heide en zandpaden. Parcours slingert door het bos en heide gebied tussen Alphen (NB) en Chaam en heeft diverse kleine en zo nu en dan stevige klimmetjes. 

 

12,5 kilometer en 25,5 kilometer

Start en finish is op het dorpsplein bij het Gemeenschapshuis  'Den Heuvel' in het historische hart van Alphen(NB)

Maximaal toegelaten aantal deelnemers is 500

Schrijf je nu in!

 

 

Startlijsten

De startlijsten waarop je kunt lezen in welke startgroep je bent ingedeeld worden halverwege oktober voor de eerste keer gepubliceerd. Ze zullen daarna regelmatieg worden geupdated. 

 

Mocht je graag in een andere groep willen lopen dan kan dat op 3 november bij de registratiebalie alsnog geregeld worden 

 

 

Programma

Er wordt gestart in groepen van 50-60 deelnemers. 
Indeling geschied op basis van datum van aanmelding en gekozenafstand.

Indien je bij je inschrijving gekozen hebt voor het toesturen van je startnummer ontvang je deze in de week voorafgaande aan het evenement.

Ophalen van de startnummers kan op zondag 3 november 2019 vanaf 09.30 uur in het Gemeenschapshuis Den Heuvel, gelegen aan het W.Binckplein in Alphen.

 

 

Let op 1: Er is geen tijdwaarneming en het is geen wedstrijd.

Let op 2: Er is geen kleed- en douche gelegenheid in het Gemeenschapshuis aanwezig.

Parkeren in Alphen
 

Het is vrij lastig om in de buurt van de start en finish te parkeren. Wij hebben op slechts 700 meter afstand een ruime parkeergelegenheid op de "Lange Bedde" voor de deelnemers en bezoekers beschikbaar.

Volg de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanaf het parkeerterrein loop je via de rode pijlen naar de start toe. 

 

Organisatie:  Athletic Events  & Peristiwa Project en Event support

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

3 november 2019