De Alphense Bergen is een groot bosgebied tussen Alphen en Chaam. In de voorbije eeuwen lagen hier heidevelden en stuifzanden en het is nu een afwisselend bosgebied. Het parcours slingert door het gebied en zal je regelmatig verrassen. Het is een gemiddeld zwaar trailparcours waar je regelmatig venijnige korte klimmetjes tegenkomt. Je kunt kiezen uit een 12,5 km of een 25,5 km

 

 

 

 

 

 

 

 

WAT

Het bosgebied rondom Alphen en Chaam is een geliefd vakantiegebied. Het heeft een uitgebreid netwerk van paden waar je uren over kunt dwalen. Het gebied wordt al sinds de prehistorie bewoond en de Romeinen hadden door Alphen hun ‘ heerbaan’ van Antwerpen naar Nijmegen en Dordrecht en Maastricht aangelegd. Nu is het een rustig Brabants dorp met kleine dorpskern vanwaar de start van de Alphens Bergen Trail zal plaats vinden. Alphen ligt in de driehoek Breda, Tilburg en Baarle Nassau. 

 

 

 

 

 

 

 

 

WAAR

Alphense Bergen Trail

Een mooie pittige, uitdagende trailrun over heide en zandpaden. Parcours slingert door het bos en heide gebied tussen Alphen (NB) en Chaam en heeft diverse kleine en zo nu en dan stevige klimmetjes. 

 

12,5 kilometer en 25,5 kilometer

Start en finish is op het dorpsplein bij het Gemeenschapshuis  'Den Heuvel' in het historische hart van Alphen(NB)

Maximaal toegelaten aantal deelnemers is 500

Schrijf je nu in!

 

 

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 22,50 voor 12,5 km en € 25  voor 25,5 km.

 

Nieuw!!
Teaminschrijving 5 personen


12,5 km € 90 (5e deelnemer is gratis)
 25 km €100 (5e deelnemer is gratis)

 

Je krijgt hiervoor een volledig uitgezet en beveiligd parcours, verzorging onderweg, verzorging bij de finish, een herinnering en gratis parkeren.  

Er is plaats voor maximaal 1000 deelnemers
 
Er wordt gestart in kleine startgroepen van telkens 50 deelnemers. Het starten in kleinere groepen verhoogt het loopplezier en de veiligheid. Zo kun je onderweg volop genieten van de mooie natuur!  
 
De inschrijving sluit zodra het maximaal aantal deelnemers is bereikt of uiterlijk op 1 november 2018

 

 

 

Deelname en aansprakelijkheid

 

De organisatie is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

De organisatie  behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteit(en) ,waarbij dit in redelijkheid niet anders van de organisatie  kan worden verwacht. Er bestaat in het geval van overmacht geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van (im)materiële schade. Er bestaat bij een overmachtsiutatie geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch vergoeding van (im)materiële schade bij evt niet volledig kunnen afleggen van het uitgezette parcours. 

 

Tot 1 oktober 2019 is het mogelijk de inschrijving per mail te annuleren. Het inschrijfgeld wordt na aftrek van € 5 administratie kosten na 6 november 2019 op de door u aangegeven rekening teruggestort.


Organisatie:  Athletic Events & Peristiwa Project en Eventsupport

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
 

3 november 2019